RobertC Studio

Top 101 idei pentru nunta ta RobertC Studio
Top 101 idei pentru nunta ta - inedite si amuzante

Top 101 idei pentru nunta!

În România și pe marele Internet sunt atât de multe idei despre cum să-ți organizezi nuntă, că te poți rătăci. Haideți să vă plimbăm virtual printre ele și poate găsiți câteva care să vi se potrivească.

Alegerea locației

Alocați-vă o zi în care să stați pe net și să căutați doar restaurantul. Un ballroom, un conac, o gradină retrasă, sau cort, acesta trebuie să întrunească măcar 50 la sută din nevoile voastre. Trebuie să vă placă atât amenajare interioară cât și exteriorul, mărimea sălii și evident prețul.

După ce ați făcut o listă cu posibile locații, mai studiați-o încă o dată și începeți să tăiați, să faceți lista scurtă. Uitați-vă cu atenție la detalii, la cromatica sălii, la review-uri, întrebați-vă prietenii dacă au fost în acel local, apoi stabiliți întâlniri cu managerii de sala.

Ascultați și ideile oferite de cei de la restaurant, au organizat atâtea evenimente încât sunt capabili să vă ofere sfaturi bune dar nu mergeți doar pe mâna lor, puneți-vă și voi amprenta.

Faceți o lista cu dorințele voastre și includeți-le în contract. Este indicat să aveți un contract pentru serviciile pe care le alegeți.

Pentru anul 2021 o nouă locație deosebită își va face apariția. Aruncați o privire la The White Manor.

The White Manor

Biserica

Pasul doi, în opinia noastră este să vă alegeți Biserica unde veți primi taină căsătoriei, căci, să nu uităm, și asta este important.

Alegeți biserica în funcție de apropierea de casă, de frumusețe, de mărime, alegeți în funcție de ce simțiți când intrați în biserică sau alegeți-o pe cea în care v-ați botezat. Nici această alegerea nu este o îndatorire simplă, dar e pe To do list. Vezi aici o lista cu biserici din București și împrejurimi

Biserica – 101 idei pentru nunta ta

Wedding planner sau eu însumi?

Este o întrebare care apare des în mintea mirilor. Pentru mulți ideea se concretizează și alegerea unui wedding planner cu care să existe chimie, îi asigură că obțin ce-i mai bun, fără prea multă bătaie de cap.

El știe furnizori de încredere, are idei creative, știe ce-i la modă și ce-i musai să existe la o nuntă ca ea să aibă succes. Vă spunem, un wedding planner bun este neprețuit.

Ne-am intersectat de foarte multe ori la evenimente cu Wedding Details și am ajuns la concluzia că sunt the best în acest domeniu.

Wedding Details - 101 idei pentru nunta ta

Trupe care fac podeaua să vibreze

Acum vine partea interesantă: Dj sau formație? Disco sau populară? ROCK?

E bine să asculți la petrecere și muzică ta preferanța, dar asigură-te că și invitații o vor savura. Echilibrul e cheia.

Unealta asta minunată YouTube, vă poate ajută să luați o decizie. Căutați formații de nuntă, soliști, Dj, cvartete și ce vă mai satisface gusturile, ascultați-i pe YouTube apoi după ce ați stabilit contactul cu ei, mergeți la un eveniment unde au ei program să-i auziți și live. E vital! De regulă și formațiile au DJ-ul lor care mixează în pauzele de cântare LIVE.

Există însă și formații care nu fac pauză de live deloc, se rotesc în așa fel încât muzică să fie live toată seară.

Mai este o practică, aceea de a asculta slow-music atunci când se servește mâncarea, ceea ce nu e greșit. 

Cine vrea mănâncă, cine nu, dansează cu soția!

Trupa Feelings și Raluca Dan sigur vă ridică la dans.

Trupe care fac podeaua să vibreze - 101 idei pentru nunta ta

Ținuta

Și am ajuns pe teren minat, ROCHIA!!

Sunt atât de variate modelele că mireasă, dacă nu știe exact ce vrea, se poate debusola complet.

Și în acest caz vă sugerăm să cercetați pe internet până găsiți ceva ce vă place. Apoi neapărat să vă duceți la probă. Se poate să vă cunoașteți îndeajuns de bine formă corpului și să intuiți ce rochie vi se potrivește dar există și posibilitatea că rochia visată, odată probată, să nu vă mai placă atât de mult. Succes!

Tinuta - 101 idei pentru nunta ta

Verighete și inelul de logodnă

Inelul de logodnă este pentru unele domnișoare, declarația supremă de dragoste. Pentru unele cu cât e mai mare cu atât mai bine. Sunt însă și femei care preferă o bijuterie discretă. Oricare ar fi preferințele, inelul de logodnă produce multă fericire atunci când este dăruit.

Inelul de logodnă nu este singura bijuterie specială pe care o vei purta în ziua nunții tale, verighetă ar trebui să fie la fel de unică. În timp ce inelul de logodnă reprezintă o promisiune, verighetă sigilează acordul.

Motivul pentru care verighetă este purtată pe mâna stângă datează din timpuri străvechi. Romanii credeau că vena din degetul inelar de pe mâna stângă duce direct la inimă. Datorită acestei credințe, ei au numit acea venă, „venă amoris” sau vena iubirii. În mod firesc, pentru a solidifica o uniune bazată pe iubire, așezau inelul pe acel deget pentru că semnifică iubirea noului cuplu. O reprezentare fizică destul de adorabilă a două inimi conectate, nu credeți?

Verighete si inel de logodna - 101 idei pentru nunta ta

Buchet sau Coroniță

Buchetele minimaliste sunt declarația de dragoste făcută eleganței, ele sunt modalitatea perfectă pentru ca o mireasă să-și afirme stilul modern. Puteți încerca și buchete în forma unei coronițe dacă vă inspiră ideea. Florile uscate au fost una dintre cele mai tari tendințe florale din 2019 și ne așteptăm să continue și în 2020. Cuplurile sunt atrase de florile uscate datorită texturilor unice, a tonurilor romantice și a longevității lor. Florile populare sunt iarba de papmas, grâul dar și flori „tradiționale” precum bujori, trandafiri și frezii. Florile nuanțate sau pictate sunt de ceva vreme pe piața dar nu intraseră în atenția mireselor. Buchetele din flori pictate vor fi piesă îndrăzneață a nunții datorită tonurile bogate și neașteptate. Serendipity Atelier Design Floral vă va ajuta să obțineți buchetul perfect, căci ea stăpânește arta de a fi florist că nimeni alta.
Buchet sau Coronita - 101 idei pentru nunta ta

Nunta în aer liber

Dacă totuși vrei să-ți organizezi nunta ân 2020, orientează-te către o locație în aer liber. 

Acestea sunt mult mai permisive cu așezarea decorului, a meselor și a celor necesare. Sigur vei putea organiza nunta cu câte persoane îți dorești. Ia în considerare locațiile din afara orașelor, cu pădure, livezi, plajele sau spațiile special amenajate pentru evenimente în aer liber. Sunt deja furnizori care amenajează de zor pentru tine. Trebuie să ții însă cont că noaptea temperatura scade sau că exista posibilitatea să ploua. Așa că fii prevăzător și dacă chiar îți dorești, n-o să-ți strice o pandemie cu virusul coronavirus, aceasta plăcere.

Nunta in aer liber 2 - 101 idei pentru nunta ta

101 Idei pentru nunta ta

01. Cere numele cântecelor preferate de invitați atunci când solicitați confirmările de participare

Este un sentiment tare plăcut ca în timpul evenimentului, invitat fiind, să auzi melodia preferată. Dacă vrei să fii cât mai precis cu preferințele muzicale ale oaspeților tăi, întreabă-i care sunt melodiile lor favorite și dă lista DJ-ului. El va ști când este momentul potrivit pentru fiecare melodie. Dacă vrei ca acest element să rămână surpriză, asigura-te că atunci când le soliciți acest lucru nu pomenești despre petrecerea voastră.
Melodii preferate 2 - 101 idei pentru nunta ta

02. Freez

Dacă ați vizitat Amsterdamul sau v-ați plimbat pe străzile din Paris, sigur ați remarcat și Statuile Vii (Vivante). Alege să ai acești actori desăvârșiți la nuntă și vor impresiona invitații cu abilitățile lor. Noi am găsit inspirație, tocmai în Republica Moldova.
Freez la nunta - 101 idei pentru nunta ta

03. Creați-vă o monogramă personalizată

Rugați graficianul care vă creează invitațiile, să gândească și o monogramă, o ștampilă personalizată formată din inițialele numelui tău și ale partenerului pentru a da nunții o notă personală. Pune monograma pe orice, de la opisul nunții până la numerele de masă. Fii consecvent!
Monograma nume miri - 101 idei pentru nunta ta

04. Topper pentru Tort

Topper-urile tradiționale cu mireasa și mirele înțepeniți pe tort, sunt soooo ’80. Decorează-ți tortul cu un accent special, care să completeze tema nunții tale. Folosește Topper-uri cu mesaje sau cu figurine din filmele voastre preferate sau poate chiar din jocurile voastre favorite. Pentru o nuntă în stil industrial, folosește cu încredere un bec sau becuri care pot să însemne„ ești Lumina vieții mele!”. Posibilitățile sunt nelimitate!
Topper tort nunta - 101 idei pentru nunta ta

05. Joacă-te cu farfuriile suport

În loc să folosești farfuriile suport clasice, optează pentru ceva potrivit cu tematica nunții voastre. Alegeți frunzele de palmier pentru un decor tropical sau farfurii din beton cu modele antice, pentru un aspect inspirat de romantica Italia.
Farfurii suport - 101 idei pentru nunta ta

06. Călătorește alături de invitații tăi

Sunteți o pereche ”călătoare” și ați ales la nuntă aceasta temă? Folosiți etichete din piele pentru bagaje pentru a indica invitaților locul lor la masă. Personalizate direct cu numele lor sau cu posibilitatea de a adaugă o eticheta completata de ei, sigur le vor folosi la geamantane atunci când vor calatori. Astfel o parte din voi merge oriunde merg ei.
Etichete de piele - 101 idei pentru nunta ta

07. Marcați locul invitatului la masă într-un mod surprinzător

După ce invitații si-au găsit masa sau au fost conduși la ea, un mod mai plăcut decât celebrele plicuri, ar fi ca locul la masa să fie indicat de un fruct pe care să fie scris numele oaspetelui vostru. Folosiți fructe de sezon, sau dacă vreți să fiți ultra speciali, aflați care este fructul preferat al invitatului și marcați locul lui la masa cu ajutorul acestui fruct.
Place card fructe - 101 idei pentru nunta ta

08. Lenticular prints

Mulți îl știm din copilărie, de pe rigle sau penare dar pe atunci nu știam că-i spune Giff! Nu-ți mai place ideea de cabină foto sau de poze clasice magnetice? Iți prezentăm o mărturie foto cu adevarat surpinzătoare. Un giff printat în adevăratul sens al cuvântului, unic în România. Imaginează-ți că treci pe lângă frigider iar imaginea pozei de la nunta la care ai participat, se schimbă. Tare, nu? Acum poți avea acest tip de print lenticular la evenimentul tău sau poți comanda printuri cu pozele tale preferate direct din confortul casei tale. Vezi mai multe exemple aici.
OMG Cabina Foto Bucuresti Lenticular Prints

09. Afirmați-vă iubire în cel mai dulce mod

Împânziți masa cu deserturi amuzante, biscuiți și prăjiturele cu marțipan sau glazură din zahăr, pe care puteți sa embosati inițialele voastre și data evenimentului. Fetele de la masă vor fi foarte fericite.
Dulciuri personalizate - 101 idei pentru nunta ta

10. Consolidarea temei evenimentului

Aranjați la intrare o masă cu obiecte care consolidează tema nunții. Un geamantan vintage inspiră o atmosferă de romantism și dacă pui și un coș cu buchețele de lavandă sau lăcrămioare, invitații le pot lua la plecare pe post de mărturii.
Masa intrare tematica - 101 idei pentru nunta ta

11. Inspiră-te din fotografiile mamei sau bunicii de la nunta lor

Arătați floristului fotografii cu buchetul mamei dvs., astfel încât să poată crea unul similar, cum ar fi acest buchet în cascadă inspirat din anii ’80. Sigur o să-i faceți mamei o surpriză plăcută!
buchet cascada – 101 idei pentru nunta ta

12. Nu uita de hartă

Dacă aveți o nuntă cu o destinație deosebită sau aveți o mulțime de oaspeți care vin din afara orașului, includeți neapărat o hartă a zonei în care va fi nunta dvs., alături de invitație.
Harta biserica si restaurant - 101 idei pentru nunta ta

13. Personalizează sticlele de vin

Comandați etichete personalizate pentru vin și apă pentru a vă pune amprenta și asupra acestui aspect. Și câteva elemente grafice din invitație sunt binevenite, veți crea astfel o imagine unitară a nunții. Totul stă în detalii!
Sticla vin personalizata - 101 idei pentru nunta ta

14. Distrează-te cu scaunele

Dacă evenimentul are loc afară, vă propunem să selectați scaune distincte, care să reflecte stilul nunții dvs. Dacă sunteți la mare alegeți perne comode iar dacă ceremonia este într-un luminiș, niște cioturi de copac  pictate ar fi ideale.
Scaune nunta 101 idei pentru nunta ta

15. Toată lumea are o priveliște bună

Așezați scaunele pentru ceremonie într-o manieră circulară, astfel încât oaspeții să poată avea o vedere la 360 de grade.
Scaune pe Rotund 101 idei pentru nunta ta

16. Cocarde în ton cu tema nunții

Asortați cocarda de la butoniera mirelui cu tema evenimentului – o cochilie mică dacă aveți decor nautic, o frunză de arțar dacă nunta este toamna, iar un eryngium stabilizat va fi ceva total neașteptat. (adică ciulini)
Cocarde nunta - 101 idei pentru nunta ta

17. Chiar și șervețelele de cocktail pot distra

Dă-i șervețelului de cocktail personalitate! Tipărește șervețelele cu informații amuzante despre tine și partenerul tău sau cu bancuri haioase. În pauzele de dans invitații se vor amuza citind …șervețele!
servetele cu bancuri 101 idei pentru nunta ta

18. Mulțumiri în văzul lumii

Mărturiile sunt o modalitate ingenioasă de a mulțumi invitaților care au participat la nunta voastră, dar nu este nimic mai frumos decât un mesaj sincer de la voi către oaspeți, mai ales atunci când acesta este afișat frumos. Arată-ți recunoștința printr-un mesaj scris cu grafie elegantă, pe un panou mare, pentru a fi citit de toată lumea.
Panou multumiri - 101 idei pentru nunta ta

19. Mosaic Wall

Un puzzle de emoții, ipostaze și stare de bine. Mosaic Wall este un tablou, făcut pe loc la eveniment cu ajutorul invitaților din fotografiile făcute la cabina foto, cele făcute de un fotograf profesionist sau cu telefonul de catre invitati. Partea si mai frumoasa este ca poza din prim plan va fi chiar cu voi, iar invitații vor descoperi asta abia când tabloul este completat peste 70%. Dacă vrei sa vezi exemple sau cum functioneaza mai exact, viziteaza-i la https://mosaicwall.ro/.
Mosaic Wall - 101 idei pentru nunta ta

20. A spus cineva quiz?

Roagă-ți cel mai bun prieten să facă un chestionar despre voi doi, dar voi să nu cunoașteți răspunsurile, creați apoi un joc in timpul nunții, faceți echipe și încercați să descoperiți răspunsurile. O sa fie amuzant!
Quiz pentru miri – 101 idei pentru nunta ta

21. Self service

În loc să rugați ospătarii să se plimbe cu tava de șampanie sau cocktail-uri printre invitați, lăsați-i doar să reumple paharele de pe platformele suspendate din loc în loc.
Pahare suspendate - 101 idei pentru nunta ta

22. Ca la mama acasă

Mândriți-vă cu bucătarul sau bucătăreasa din familia voastră și introduceți în meniul pe care îl veți servi,  rețete de familie. Dați explicații scurte și semnificative și includeți-le în meniul tipărit. De exemplu, ”Plăcinta bunicii Ioana” sau ”tortul verișoarei Eliza„.
Retete de familie - 101 idei pentru nunta ta

23. Spot the seat

Rugați oaspeții să-și găsească locul la masă depistând mai întâi o poză amuzantă, a lor, pe peretele de escortă. Un cuplu a căutat luni de zile pe Internet pentru a găsi cele mai amuzante fotografii ale invitaților lor pentru a crea această capodoperă.
Find your seat – 101 idei pentru nunta ta

24. Dansatori profesioniști?

Știți dansul favorit al familiei? De la tarantella italiană la zorba grecului, dansurile etnice aduc unei petreceri o nota distinctă. Călușarii noștri o să vă facă sigur piele de găină.
Dansatori profesionisti - 101 idei pentru nunta ta

25. Mesaj ascuns

Scrie-i logodnicului un mesaj din suflet pe pantoful de nuntă, pentru o surpriză înduioșătoare în ziua cea mare.
Mesaj ascuns - 101 idei pentru nunta ta

26. Mâncare de suflet

Când nunta este restrânsă, în loc de cina tradițională cu trei feluri, mai potrivit ar fi să gândiți un meniu mai relaxat, bucurându-vă de mâncare într-o atmosferă mai intimă. Dacă oferiți si o cina cu iz oriental, mediteraneean sau asiatic, succesul o sa fie garantat. Toți vrem something different!
Mancare de suflet - 101 idei pentru nunta ta

27. Un cadou mic pentru impresie mare

Creați un aranjament floral inedit din mai multe mini vaze. Poftește invitați să ia una la ieșire si veți topi inima invitatelor. De cate ori vor privi aranjamentul acasă își vor aminti de voi și de gestul vostru frumos!
Vaze cu flori cadou pentru invitati – 101 idei pentru nunta ta

28. Nuntez?

Dacă sărbătoriți și nunta și botez în același timp, schimbați paharul de șampanie la întâmpinare cu …un shot de lapte și un biscuit. Invitații nu o să se aștepte la asta, vă garantam.
Shot lapte - 101 idei pentru nunta ta

29. Meniului serii

În loc să afișați meniul pe cartoanele standard, fiți creativi și așterneți-l pe farfuriile suport cu o caligrafie elegantă. Nimeni nu o să se mai întindă peste masa să se uite pe unicul meniu din centrul mesei.
Meniu pe farfuria suport – 101 idei pentru nunta ta

30. Caritate, un cuvânt cu impact emoțional

Dacă actele de caritate, mai mici sau mai mari vă caracterizează cuplul, la nunta de ce să fie altfel? Informează-ți invitații că în loc de „dar” pot face o donație unei cauze dragi vouă, astfel și ei și voi veți face trei lucruri bune în același timp:  încălzești inima prietenilor tăi, îi vei face conștienți de puterea comunității și cel care primește donația este mai aproape de visul său.
Donatii - 101 idei pentru nunta ta

31. 360X Fast & Slow Motion

O platformă ingenioasă care capturează cele mai originale clipuri pe care invitații tăi le pot sherui în mai puțin de 1 minut. Clipurile rezultate sunt personalizate cu detaliile grafice ale evenimentul tău și au efect atât de slow motion cât și de fast motion. Rezultatul? o nebunie! Invitații pot să arunce cu confeti, să folosească aparate care fac baloane de săpun sau recuzită tematică și distracția este garantata! De ce 360? Pentru ca în timp ce invitații tăi se află pe platformă, un braț telecomandat se învârte în jurul acesteia și captează toată distracția în clipuri de 10 secunde. Îndrăznește să fii original și adu la nunta ta un asemenea device. Poți închiria unul de la www.photosnacks.ro
360X Slow & Fast motion video - 101 idei pentru nunta ta

32. Role model

Dacă în viața ta exista o femeie pe care mereu ai considerat-o un model sau a avut un anume impact pe parcursul ei, spune-i asta într-un toast, apoi oferă-i buchetul tău. Sigur nu mai superi fetele nemăritate care nu au prins buchetul.
Role model -101 idei pentru nunta ta

33. Game zone

Aranjează afară, în gradină, o zonă fun, unde pe lângă băuturi și aperitive amenajează și câteva mese de cocktail cu diferite jocuri, pentru a oferi invitaților și un altfel de divertisment. Poți ține zona deschisa la începutul petrecerii pentru ca toata lumea să intre ușor în atmosfera de party.
Game zone - 101 idei pentru nunta ta

34. Ți-am dat un inel!

În timpul ceremoniei religioase, înainte ca verighetele să ajungă la preot, puneți la cale o plimbare a lor pe la invitații voștri, care le vor binecuvânta cu urări de bine înainte să fie așezate pe degetele voastre.
Binecuvantarea verighetelor - 101 idei pentru nunta ta

35. Colecție unică

Mirele tău are o pasiune pentru papioane? Aranjează un panou pe care să agăți muuulte papioane, de unde prietenii mirelui să-și poată lua unul și eventual să-l lase pe al lor. Dacă vrei să duci totul la extrem, coase un papion personalizat pentru fiecare invitat bărbat de la petrecere. Asta presupune un pic de research, dar sigur le vei face o super surpriză băieților.
Papioane pentru invitati - 101 idei pentru nunta ta

36. Nu lăsa cel mai bun prieten acasă

Nu-i nimic mai drăguț decât să-ți incluzi patrupedul în ziua nunții tale. Ar fi minunat să fie și el prezent la ceremonia religioasă, dar nu uita să-i faci și lui o coroniță din flori care se regăsesc în buchetul tău. Cuteness reloaded guarantee!
Caine la nunta – 101 idei pentru nunta ta

37. Digital props

Dacă vrei să ai o varietate mare de props-uri la cabina foto pe care ai închiriat-o, asigură-te că ai și opțiunea de digital props. Cu aceasta opțiune, orice props, mască, perucă sau element tematic al decorului nunții tale poate fi folosit în pozele pe care invitații le fac. Care este avantajul acestora? Se pot crea seturi tematice la costuri mult mai mici față de cumpărarea sau producerea elementelor de recuzită fizice. Un alt avantaj este pentru cei care nu doresc să se fotografieze în prezența altor persoane purtând peruci sau pălării haioase. Aceștia pot adăuga props-uri digitale după sesiunea foto. Afla mai multe aici.

Digital Props - 101 idei pentru nunta ta

38. Tabloul începutului vostru

Angajați un artist care să vă picteze live ceremonia sau recepția. El va crea o operă de artă cu imaginea celei mai fericite zi din viața voastră de soți, operă de arta pe care o puteți expune pe pereții viitoarei case. Se va dovedi a fi o comoara în timp.
Tablou pictat live - 101 idei pentru nunta ta

39. Stop furculița mea!

Personalizați-vă furculițele sau lingurițele cu care veți mânca tortul de nuntă. De asemenea, vor fi un memento „dulce” atunci când veți mânca tortul aniversar al primului an de căsătoriei. Noi am găsit multe modele aici!
Furculite si lingurite personalizate – 101 idei pentru nunta ta

40. Inspirație

Oferă domnișoarelor de onoare un buchet alt fel. Niște coronițe verzi, decorate cu flori statement, vor fi absolut superbe și atrăgătoare. Va mai propunem si baloane, felinare sau lanterne ca alternativa la buchet.

Buchet altfel pentru domnisoare de onoare - 101 idei pentru nunta ta

41. Sfaturi alese!

O altă idee de cartea de oaspeți ar fi să așezați pe mese câte un bol de sticlă în care să puneți cartonașe, (sau cărți poștale, dacă sunteți un cuplu călător) un stilou lângă bol și o notiță în care să le cere oaspeților să contribuie cu o povestire animata sau funny despre tine sau partenerul tău, o idee de activitate pe care neapărat trebuie să o bifați în viață sau un sfat pentru menținerea în bună pace a căsătorie.
Sfaturi si urari pentru miri - 101 idei pentru nunta ta

42. Copilărie regăsită

Expune o serie de fotografii, ale tale și ale partenerului, de când erați bebeluși și până în prezent. Le dați astfel posibilitatea invitaților să vă cunoască mai bine dar să se și amuze pe seama voastră. Sigur o sa le rămână o amintire frumoasa al acestui moment de la nunta voastră. Și dacă includeți și fotografii cu voi împreună cu unii dintre ei de când erați mici, vă promitem și o lacrimă melancolică în colțul ochiului.
Poze din copilarie cu mirii - 101 idei pentru nunta ta

43. Matchmaker

Decorați scaunul persoanei care v-a făcut „lipeala” cu o ghirlandă de verdeață și un semn pe care sa scrie: „Pețitor”. O să fie o bucurie pentru el că v-ați amintit, plus că va povesti întâmplarea de o mie de ori în acea seară.
Decor scaun petitor - 101 idei pentru nunta ta

44. Logodna, vedetă la nunta

Logodna voastră poate juca un rol principal în decor. O mireasă a avut ideea de a așeza mere pe fiecare farfurie suport, pentru că iubitul ei a cerut-o de soție într-o livada cu mere. Un bilețel cu o scurtă poveste, plasat pe masă, poate explica abundența merelor din decor.
Povestea logodnei - 101 idei pentru nunta ta

45. Back to school

Scrieți numele fiecărui invitat într-o caligrafie drăguță, direct pe masă. Pulverizați pe tăblia mesei vopsea pentru cretă și folosiți creta pentru a scrie numele lor. Interesant, nu?

Masa creta - 101 idei pentru nunta ta

46. Folosiți veselă care să vă completeze basmul

Alege pahare și cești care să se potrivească temei nunții tale. Paharele de cristal în nuanțe azurii și coșuri de răchită completează o nuntă cu temă marina. Cești delicate și pahare roz pot fi folosite cu succes la nunțile boho chic și vintage.

Pahare in tematica - 101 idei pentru nunta ta

47. Nani, Mami, Eu

Poartă rochia de mireasă a bunicii sau a mamei tale ca tribut adus lor. Câteva modificări de design vor pune o amprentă modernă asupra unui aspect vintage. Plus că dantelă ca pe vremuri nu se mai face.
Rochie de nunta vintage - 101 idei pentru nunta ta

48. Retro is the new cool

Se pare că trendul revine și elementele de decor retro în cadrul nunților sunt din ce în ce mai prezente. Dacă și tu îndrăgești acest stil și iți dorești să ai și cabina foto la nunta ta, atunci aceasta nu poate fi decât una retro. Vezi oferta și mai multe poze aici
Retro Booth OMG! Cabina foto - 101 idei pentru nunta ta

49. Fiți prevăzători

Ai o nuntă în aer liber? Gândiți-vă la vreme și la confortul oaspeților. Dacă o sa fie un pic friguț peste noapte, oferiți pături pentru ca admiratul stelelor să fie o activitate plăcută. De asemenea, asigurați umbrele pentru umbră dacă este soare sau umbrele colorate, dacă ploaia este previzionată de Busu.
Umbrele si paturi pentru invitati - 101 idei pentru nunta ta

50. Dansul mirilor

Dacă aveți doua picioare stângi, aveți trac de scenă sau pur și simplu vreți să fiți alt fel și amuzanți deopotrivă, săriți peste dansul mirilor în favoarea unei activități care este mai semnificativă pentru tine și mirele tău. Acest cuplu a ales să rezolve primul lor cub Rubix ca soție-soț. Vă sfătuim totuși să nu alegeți șahul.
Altfel de dans al mirilor – 101 idei pentru nunta ta

51. Denumire de origine protejata

Dacă ați ales să vă organizați nunta într-o regiune pitoreasca, insulele din Grecia sau dealurile vinifice din provincia Champagne, dăruiește invitaților coșuri de bun venit artizanale, cu mâncare și băutura făcută local.
Cosuri mancare traditionala - 101 idei pentru nunta ta

52. Din nou buchete

Personalizați buchetele domnișoarelor de onoare selectând flori care se împerechează cu luna nașterii fiecărei fete. Sau folosiți o singură floare statement (bujorii, trandafirii roz sau dalii) pentru a obține acel quelque chose.
Flori pentru domnisoare de onoare - 101 idei pentru nunta ta

53. Înlocuiți artificiile

Este minunat să poți oferi invitaților un spectaculos foc de artificii, dar câteodată bugetul nu permite. Înlocuiește artificiile cu fumigene colorate, fie la dansul mirilor fie când se aduce tortul, ideal ar fi să fie încă lumină afară sau în pragul amurgului.
Fumigene la nunta – 101 idei pentru nunta ta

54. Mirele, center piece

Și mirele are (ne)voie să fie cool. Jacheta costumului, personalizată pe interior cu căptușeală pe care au fost imprimate fotografii de la logodnă sau din călătoriile voastre, îi va face pe invitați să rămână muți de admirație.
Sacou personalizat cu poze - 101 idei pentru nunta ta

55. Baruri de toate felurile

– limonadă, vată de zahar, înghețată, desert bar, gogoși bar, you name it!
Bar gogosi inghetata vata de zahar limonada - 101 idei pentru nunta ta

56. Perete de șampanie

Mai tot timpul ai fost servit la primire cu un pahar de șampanie, pahar oferit de un ospătar, care stă țeapăn (no offence) cu o tavă în mână. Alegeți un perete ca cel din imagine și veți face furori.
Perete sampanie - 101 idei pentru nunta ta

57. Tortul miresei făcut pe loc

Mda, nici acum nu ați scăpat de gătit! Daaar, asamblarea tortului, direct la eveniment de către voi, va fi o alegorie frumoasă a cărămizilor pe care veți începe să le puneți la temelia familiei voastre. Mai jos un moment extrem de dulce pus la cale de fetele de la tortdebezea.ro.
Tort mireasa facut pe loc - 101 idei pentru nunta ta

58. Tortul mirelui din ...pahare de shooturi

Veți obține o noapte legendara dacă la orele 24.00, Tortul Mirelui va apărea în flăcări. Eh bine, nu chiar în flăcări dar va produce flăcări. Shoteria vă pot face o astfel de surpriză, trust us, sunt cei mai alcoolizați din zona!
Tort din shot-uri - 101 idei pentru nunta ta

59. Litere volumetrice

Completați feeria de lumini din gradină sau lângă piscină cu litere volumetrice luminoase. Să vedeți ce poze frumoase pentru Insta o să iasă. Vizitați Fabrica de Litere să vedeți muuulte modele!

Litere volumetrice – 101 idei pentru nunta ta

60. Printuri pe care le vezi cu ochelari 3D (red cyan)

Vrei să dăruiești o mărturie cu iz cinematic? O idee interesantă este ca la printarea fotografiilor din cabina foto, anumite elemente ale pozei să fie pregătite special pentru a putea fi văzute în relief cu ochelarii RED-CYAN. În felul acesta, invitații tăi vor fi surprinși și cu siguranță vor aprecia originalitatea mărturiei oferite. Un asemenea serviciu este oferit de cabina foto Photosnacks, care vă pune la dispoziție atât ochelarii pe care-i veți dărui invitaților cât și ideile pentru grafica ce va fi printată.

Poze marturii cu efect 3D – 101 idei pentru nunta ta

61. Slow motion

Dacă vrei să mergi mai departe de imaginile statice sau gif-uri, poți alege să faci senzație cu video-uri în slow motion. Poți să setezi o singură viteză sau chiar două pentru un video, totul doar cu un Photo Booth.

62. Nemuritoarele poze magnetice

Fotografii magnetice sau fotomagneții. Acestea sunt făcute de un fotograf profesionist în fața unui panou floral, unui decor tip photocorner, la piscina sau în restaurant, în timpul evenimentului sau la sosirea invitaților. Fiecare persoană sau familie din grup, va primi câte un exemplar printat care va avea pe spate o suprafață magnetica pentru a putea fi lipit pe frigider. Descoperă mărturia aici!

Marturii poze magnetice - 101 idei pentru nunta ta

63. Actori de mimă și pantomimă care să vă întâmpine invitații

Un nou trend își face simțit prezența la evenimente. Mimii sunt actori de comedie care stăpânesc perfect arta mimico gestuala și aștern instant un zâmbet pe fața invitaților. Flirtul lor nevinovat cu domnișoarele, mișcările amuzante destind atmosfera pe loc și vă permit vouă, mirilor, dacă vreți, să nu mai stați la primire o oră întreagă.
Actori de mima si pantomima - 101 idei pentru nunta ta

64. Ceva albastru? Ce părere aveți de o fetiță!?

Uitați de ideile tradiționale, jartiere albastre sau bijuterii – o domnișorică de onoare în rochiță albastră este mult mai drăgălașă!
Rochita albastra - 101 idei pentru nunta ta

65. Alege un guestbook deosebit și personalizat

Guest Book-ul, caietul cu amintiri sau oracolul pentru cei care au prins acest nume la vremea lui, este un album în care strângeți toate urările haioase, desenele sau gândurile bune ale prietenilor voștri, alături de cele mai haioase poze făcute la cabina foto sau poate cu un aparat Polaroid.
Guestbook album foto la nunta – 101 idei pentru nunta ta guestbook-album-foto-la-nunta-101-idei-pentru-nunta-ta

66. Copăcelul cu amprente, varianta string art plus print

Copăcelul cu amprente este o idee jucăușă prin care invitații tăi își vor pune amprenta la propriu asupra evenimentului organizat de tine. Pe tabloul din lemn invitații pun amprente sau se semnează astfel încât la final vei avea un tablou în adevăratul sens al cuvântului unde artiștii au fost chiar ei.

Numele voastre vor fi aplicate cu tehnica Strig Art. Cuișoare, ață colorata și multă răbdare fac să ia naștere un lucru mai puțin comun, pe care nu-l vei găsi în comerț de-a gata.

Găsiți modele interesante la OMG Cabina foto.

Copacelul cu amprente string art – 101 idei pentru nunta ta

67. Turul de onoare, dar cu shooturi

Odată, pe vremuri, la ora 24.00 mirii o porneau, împreună cu nașii și părinții, să cutreiere pe la mese să-și salute toți invitații. Dacă țineți la acest obicei vă sugerăm să o faceți tot alt fel și în loc de paharul de vin să mergeți cu tava de shoturi. Voi evident veți bea apa, căci altfel la invitatul 30, vă trimitem la culcare.
Turul de onoare cu shot uri – 101 idei pentru nunta ta

68. Animatori pentru copii

Când la o petrecere de tip botez sau nunta printre invitați avem și copii, aceștia nu trebuie ignorați pentru ca plictiseala lor poate duce la părăsirea petrecerii într-un timp mult mai scurt. Soluția? Animatori profesioniști! Aceștia sunt pregătiți aproape pentru orice tematică care să se încadreze în decorul evenimentului. Timp de câteva ore bune, copiii invitațiilor tăi se vor distra de minune, iar tu vei putea dansa relaxat cu prietenii din liceu.
Animatori pentru copii - 101 idei pentru nunta ta

69. Masa cu activități pentru copii

Când la nunta aveți invitați de mai multe vârste, frumos ar fi sa-i alintați un pic si pe copii. Amenajați-le o măsuță la care să construiască ceva din piese Lego sau să deseneze. Mai bine decât să alerge printre mese și ospătari, nu?
Masa activitati copii - 101 idei pentru nunta ta

70. Cabina foto sau photo corner?

Cabina foto închisă are câteva beneficii de incontestabile:

În intimitatea ei poți fi tu, fără să îți pese că te vor vedea cei din jur, strâmbă-te cât poți! După cortină, o sa ai senzația că tu ești vedetă dar dacă vrei te pot însoți toți cei 11 prieteni ai tăi …și cu tine 12. Poza o să fie memorabila!

Cabina foto inchisa - 101 idei pentru nunta ta
Avantajul unei cabine foto deschise poate fi că… molipsește. Voia bună care se instalează pe fața celui care se fotografiază este molipsitoare, așadar niciun invitat nu o să rateze poza la cabină. Cabina foto deschisă ocupa un spațiu foarte mic și pentru că nu are cortină, fundalul ales poate fi oricare. Glamour, natură, baloane sau chiar decorul natural al locatiei. Padurile Regale este o locatie care iti poate oferi un decor natural potrivit pentru nuntile in aer liber care vor urma. Alegerea este doar a voastră!
Cabina foto deschisa - 101 idei pentru nunta ta

71. Caricaturi LIVE

Sunt multe domnișoare care se visează modele pentru pictori celebri. Voi le puteți îndeplini această dorință dacă angajați un artist care să le deseneze portretul caricaturizat în timp real. Artiștii caricaturiști au ajuns la performanțe formidabile, putând executa peste 100 de portrete la un eveniment. Invitații vor pleca acasă cu o amintire numai bună de pus în rama. L-am văzut la lucru pe Valentin și putem spune că fiecare caricatură este imaginea fidelă dar haioasa a subiectului desenat.
Caricaturi live - 101 idei pentru nunta ta

72. After party

A doua zi după petrecerea de nuntă, mulți invitați vor suferi de dureri de cap. Fiți buni și oferiți-le o aspirină, o să vă mulțumească negreșit.
Remedii after party - 101 idei pentru nunta ta

73. SOS kit

Cine nu a avut nevoie, la o nuntă fiind, ba de un ac de siguranță, ba de un plasture sau chiar de un deodorant?

Aranjați la toaletă, un coșuleț în care să includeți un deodorant spray, plasturi, absorbante (nu și la băieți), un mic kit de cusut, cremă pentru mâini, pastile pentru dureri de cap, de burtică, un colebil, antiacide, gumă de mestecat, agrafe și fixativ, o rolă pentru îndepărtarea scamelor, loțiune anti-țânțari. Puteți să fiți extra generoși și la doamne să puneți și un ondulator, pentru împrospătarea buclelor.

SOS kit - 101 idei pentru nunta ta

74. Aveți piscină?

Neapărat, dar neapărat dacă locația voastră are piscina să le spuneți invitaților că își pot aduce costumul de baie. Faceți împreună cu cei mai îndrăzneți o săritură în grup și imortalizați momentul, de preferat spre sfârșitul petrecerii. Ar fi păcat să ratați așa distracție! Nu uitați să asigurați prosoape moi și frumos mirositoare și puteți avea chiar și câteva perechi de pantaloni scurți sau costume de baie, pentru cei care nu și-au adus sau au uitat.
Piscina la nunta - 101 idei pentru nunta ta

75. Lacrimi de fericire

Cine nu s-a emoționat măcar o dată la o nunta , e de piatră clar. Pentru plângăcioși și nu numai, vă sugerăm să creați mini cutii cu mini șervetele ca în imaginile de mai jos.
Mini cutii cu servetele - 101 idei pentru nunta ta

76. Mesaje Personalizate

Cereți celor de la care închiriați cabina foto, să vă creeze și printeze și mesaje care să vă reprezinte. Glumele găștii, porecle sau numele voastre de alint trebuie să vă însoțească în poze.
Mesaje props personalizate - 101 idei pentru nunta ta

77. Dress code pe dos!

Cum ar fi ca voi să fiți pata de culoare. Adică da, invitații în alb și negru, iar voi pata de culoare. Inspirați-vă de la acești miri senzaționali!
Inverted dress code - 101 idei pentru nunta ta

78. #Nunta mea

Rugați-vă invitații să posteze poze de la nunta voastră pe Facebook sau Insta, folosind un # dedicat. Vă asigurați astfel ca veți vedea toți, toate pozele. Plus că e la moda!
Hashtag la nunta - 101 idei pentru nunta ta

79. Coffee Bar

Nu toate restaurantele au Barista, dar credeți-ne că prezența unuia la nuntă o să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.
Coffee bar - 101 idei pentru nunta ta

80. Ne e foame!

După o zi lungă, petrecută la ceremonia religioasă, obiceiuri și multe alte opriri, înainte de a ajunge la aperitiv, invitații v-ar mulțumi dacă le-ați oferi o mica gustare.
Gustare la nunta - 101 idie pentru nunta ta

81.Mini

Dacă nu agreați brânzeturile poate vă plac mini burgerii cu mini bere. Nu doar ca sunt drăguți, dar sunt și gustoși.
Mini buger si bere – 101 idei pentru nunta ta

82. Poze în timp real

Sunt fotografi care se întrec pe ei și seara, după ce ajungeți la restaurant, vă pot proiecta fotografiile făcute în timpul zilei. Momentul când se servește masa este cel mai potrivit.
Proiectii poze din timpul evenimentului - 101 idei pentru nunta ta

83. Domnișorii de onoare

Toată lumea se focusează pe domnișoarele de onoare, dar nu ar strica să aveți și băieții în vedere. Așa cum ele au buchețele, ei ar putea avea șosețele.
Domnisori de onoare - 101 idei pentru nunta ta

84. Lampioane

O idee mai prietenoasă cu natura, ar fi ca în loc de baloane să lansați la momentul tortului câteva lampioane. Vă puneți și voi și invitații câte o dorință și nici nu umplem oceanele cu plastic.
Lampioane la nunta - 101 idei pentru nunta ta

85. ”Aruncă” buchetul elegant

O idee inedită de pus în practică atunci când sosește momentul ”aruncării buchetului” ar fi să legi câteva panglici colorate de coada lui, împarți panglicile domnișoarelor care vor să participe la joc și tu, mireasa, legată la ochi începi să tai panglicile până rămâne una singură, deci o singură domnișoară. Inspirați-vă din videoclipul de aici. Noi credem că este mult mai elegant decât aruncatul buchetului metoda clasică.
Aruncarea buchetului de mireasa in alt fel - 101 idei pentru nunta ta

86. Alternativă la confeti

Dacă tot am ajuns la panglici, o alternativă la confeti sau orez pot fi baghetele cu panglicuțe. Nuanțele pastel vor arăta uimitor când vor fi ondulate în aer de către invitați, după ce ieșiți din biserica sau de la casa de căsătorii. Și dacă le puneți și un mic clopoțel în vârf aveți și atmosferă acustică.

Panglici la nunta - 101 idei pentru nunta ta

87. Mixt

Mulți dintre noi avem un prieten bun, bun care este de gen opus. Îndrăzniți să-i cereți acelui prieten bun să vă fie ”domnișoară de onoare”. Și invers evident. Între atâția prieteni băieți, sigur mirele are și o prietenă din copilărie căreia i-ar plăcea să fie printre cavalerii de onoare.
Mixt - 101 idei pentru nunta ta

88. Oglindă oglinjoară

În afară de cabinele foto în ultimul an au apărut și Oglinzile Foto. Te vezi din cap până în picioare, te admiri și apoi faci poza. La finalul sesiunii foto, pe ecranul oglinzii scrii un mesaj și el va apărea pe fotografia printata. Cool, nu? Dacă evenimentul tău este cu tenta vintage sau ai mult elemente din lemn, îți punem la dispoziție o rama din lemn pentru oglinda pentru a se încadra mai bine in peisaj. Vezi detalii aici.
OMG! Oglinda foto – 101 idei pentru nunta ta

89. Love is light

Când alegeți fotograful întrebați-l dacă se pricepe să facă și fotografii ca aceasta. Singuri sau împreună cu invitații veți crea astfel un moment idilic folosindu-vă de lumina artificiilor.
Light painting photo cu artificii - 101 idei pentru nunta ta

90. Henna tatoo

Deși la noi in țară tatuajele cu henna încă nu și-au făcut un renume, un desen inspirat vă poate înfrumuseța pielea de pe mâini sau pe umeri. Încercați să fiți diferite!
Henna Tatoo - 101 idei pentru nunta ta

91. V-am spus de barul de covrigei?

Ca popor mâncător de covrigi, noi credem că veți face furori dacă veți aranja un bar cu….covrigi!
Bar cu covrigi - 101 idei pentru nunta ta

92. Și tații merită momentul lor

Câteodată tindem să lăsăm tații deoparte și să ne concentram mai mult pe mame. La nunta voastră, fiți-le recunoscători, și ei vă iubesc nespus.
Sosete personalizate pentru tati - 101 idei pentru nunta ta

93. Fructe de sezon

Nu vă complicați viața cu fructe aduse de pe mări și țări, fiți responsabili și consumați local. Fructele de sezon sunt gustoase și nici nu vă încarcă bugetul.
Fructe de sezon - 101 idei pentru nunta ta

94. Alt bar, Cigar bar

Nu mai e la modă să fumezi și nu e nici sănătos, dar un trabuc savurat după masă împreună cu un pahar de coniac bun e totuși de bon-ton.
Bar de trabucuri - 101 idei pentru nunta ta

95. Bucurați-vă de VOI!

Pentru fotografiile cu voi, vă sugerăm să alegeți o zi separată față de cea a nunții, pentru o sesiune foto în doi. Poate ziua în care faceți proba la coafură și machiaj, bineînțeles asta dacă nu țineți morțiș ca mirele să nu vadă rochia.

Sedinta foto miri – 101 idei pentru nunta ta

96. Vrea cineva un EKG?

Ce? Da, da știm, mai nebunesc de atât nu se poate. Dacă aveți curaj, vă propunem o vizită la medicul cardiolog înainte de nuntă. Acesta vă poate monta un aparat Holter, mic, care o să vă înregistreze bătăile inimii în timpul ceremoniei religioase, după care voi vă puteți grava acel desen pe verighete sau puteți face un tablou. Aici găsiți informații medicale.

Verighete personalizate cu EKG - 101 idei pentru nunta ta

97. Pe loc repaos

În serile calde de vară e plăcut să te relaxezi afară după ce ai dansat o horă cu prietenii. Aranjează o zonă de odihnă pentru ca invitații să-și tragă sufletul între dansuri.
Zona de odihna - 101 idei pentru nunta ta

98. Listen to your voice

O modalitate unică de a crea opere de artă personalizate, este aceea de a folosi propria voce sau alte sunete. Puteți converti înregistrarea vocilor voastre în timp ce vă spuneți jurămintele, într-o frumoasă capodoperă care să înfrumusețeze peretele din dormitorul matrimonial.
Tablouri cu voci inregistrate – 101 idei pentru nunta ta

99. Primul dans la apusul soarelui

Vremurile pe care le trăim, ne împing către locații în aer liber pentru a fi siguri că putem invita un număr mai mare de prieteni. Dacă tot vă aflați într-o locație în aer liber, planificați-vă primul dans exact când apune soarele. Fotografiile și clipurile realizate vor face să merite acest efort.

Dans la apusul soarelui - 101 idei pentru nunta ta

100. Eliberează baloane biodegradabile

Împarte invitaților înainte de primul dans baloane umplute cu helium pe care aceștia să le elibereze după ultima figură de dans sau când considerați voi că este momentul oportun. Atmosfera creată îi va încânta atât pe cei mici cât și pe cei mari. Vei avea cadrul perfect pentru un set de fotografii de neuitat.
Baloane biodegradabile - 101 idei pentru nunta ta

101. Roata norocului

Îți plac provocările? Creează un moment în timpul petrecerii când vei aduce „Roata norocului” . Testați voi primi provocările pe care le aduce și apoi lăsați-i pe invitați să se amuze.
Roata norocului la nunta - 101 idei pentru nunta ta

Sursa articol: www.omgcabinafoto.ro